Tepper


Interface

Interface utvikler, produserer og leverer markedets største sortiment av tekstile fliser. Alle er produsert på basis av bærekraftige prinsipper. Leverer også kabelføringsgulvet Intercell.

Leverandør link


Forbo Flooring AS

Forbo Flooring Systems tilbyr tepper og teppefliser for både prosjekt- og privatmarkedet.  Sjekk ut Flotex, et helt unikt tekstilgulv som kombinerer slitestyrken og holdbarheten til et vinylbelegg med kvaliteten, varmen og komforten til et teppe

Leverandør link


Tretford

Produserer tepper i en unik blanding av geit og saueull, som gir et 100% ekte naturprodukt med miljøvennlige egenskaper og en fantastisk slitestyrke.

Leverandør link


Golvabia AB

En av Sveriges ledende grossist og markedsfører av heldekkingstepper til bolig og prosjektmarked. Har mer enn 60 års erfaring fra bransjen.

Leverandør link


Vorwerk

En av Tysklands fremste teppeprodusenter med tepper av høy kvalitet og utførelse. Kjennetegnet for Vorwerk er innovative design og en god følelse for rom estetikk. Tepper for private og offentlige miljø.

Leverandør link


Brintons Carpets Ltd

Produsent av finere vegg til vegg tepper til privat og offentlig bruk. Tepper av høy kvalitet som er både praktisk og flotte. Brukes spesielt til hoteller, restauranter og cruise båter.

Leverandør link


Andre agenturer: